Sinds 2014 is Reece Australia de leverancier van sportkleding voor de Koninklijke Belgische Hockey Bond. Reece Australia staat voor hoogwaardige kwaliteit, en continue innovatie en ontwikkeling. Bijzonder in dit partnerschap is dat zowel de bond als de nationale teams actief betrokken zijn bij het ontwerp van de wedstrijdshirts. Reece Australia levert naast de nationale teams ook de volledige uitrusting voor trainers en stafleden.

Over Reece Australia

Aantrekkelijke producten voor sporters. Dat is waar Reece Australia elke dag met passie aan werkt. Met aantrekkelijke, dynamische collecties willen we sporters motiveren het beste uit zichzelf te halen. Of dit nu puur voor het plezier is, of op het hoogste podium.

Reece Australia is de trotse kledingpartner van diverse internationale sportbonden, Europese topteams en individuele spelers met unieke kwaliteiten. Zelfs tot op Olympisch niveau! Mooie samenwerkingen die voortkomen uit de gedeelde filosofie van passie voor sport en áltijd streven naar het hoogst haalbare.