Uitschrijving

Dit is de procedure die moet worden gevolgd voor uitschrijving.

Uitschrijving tussen 1 juni en 30 juni

Er zijn twee mogelijke scenario’s:

  • Een lid dat haar/zijn club wil verlaten en de club waarvoor zij/hij het volgende seizoen wil spelen al kent, kan haar/zijn nieuwe club vragen om de transfer direct in Sportlink Club aan te maken. Indien dit verzoek tussen 1 en 30 juni wordt gedaan, wordt de transfert automatisch van kracht op 1 juli.

In dit geval is een aangetekende brief niet meer nodig!

De speelster/speler en de clubs kunnen de transfert in Sportlink volgen. Ga naar de App via Instellingen -> Mijn Transferts

  • Een lid dat haar/zijn club wil verlaten, maar nog geen beslissing heeft genomen over haar/zijn toekomstige club, of die de hockeywereld wil verlaten EN er zeker van wil zijn dat de club haar/hem zal laten gaan, moet op straffe van nietigheid, de secretaris-generaal van haar/zijn liga EN haar/zijn huidige club (formulier hieronder beschikbaar) per aangetekende brief op de hoogte stellen.

Formulieren die per e-mail, reguliere post of aangetekende post, maar buiten deze periode worden ontvangen, worden niet door de Bond verwerkt.

Uitschrijving tussen 1 juli en 30 september

Een lid dat haar/zijn club wil verlaten, kan haar/zijn nieuwe club vragen om de transfert rechtstreeks in Sportlink Club aan te maken, maar zal de goedkeuring van haar/zijn huidige club nodig hebben om dit te kunnen doen.

Uitschrijving tussen 1 oktober en 31 mei

Het is dezelfde procedure als voor de periode van 1/7 tot 30/9, MAAR het lidgeld zal verschuldigd blijven!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Eendracht maakt macht!

Naar aanleiding van de vernietiging door het Grondwettelijk Hof van de wettelijke regeling rond het verenigingswerk (legale vergoeding van o.a. coaches, trainers, scheidsrechters e.a.) hebben de Vlaamse Sport Federatie VSF,

En savoir plus »