Salvo aan nominaties voor onze officials!

Met het einde van het jaar in zicht heeft de FIH benoemingen en promoties gepubliceerd voor internationale ambtenaren. En we kunnen zeggen dat onze Belgen het goed doen! Ontdek hieronder de benoemingen en promoties van Belgische officials op het internationale niveau:

Nathan Stenier wordt opgewaardeerd tot “Advancement Panel Umpire for Indoor Hockey”. Dit betekent dat de FIH hem ziet als een beloftevolle indoor scheidsrechter.

Anne Van den Bosch wordt gepromoot tot “Advancement Panel Umpire for Outdoor Hockey”. Anne klimt dus een trapje omhoog, de FIH rekent op haar de komende jaren. Theoretisch gezien zou ze binnen 3 à 4 jaar in de Pro League actief kunnen zijn.

Michael Pontus maakt vanaf nu deel uit van het “International Elite Panel Umpire for Outdoor Hockey”. Michaël is nu een vaste waarde en maakt promotie.

Pierre-Philippe Van Besien klimt naar het “International Elite Panel Umpires Manager for Outdoor Hockey”. Ook Pierre-Philippe is een vaste waarde geworden in de internationale Umpire Managers.

Benoit Coppieters wordt geüpgrade als “Advancement Panel Technical Official for Outdoor Hockey”. Benoit maakt promotie als ’technical official’ en heeft in de toekomst nog potentieel om hogerop te komen.

Loic Cogels wordt voor het eerst benoemd tot “International Panel Technical Official for Outdoor Hockey”! 

Gefeliciteerd, allemaal!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie