Hockey2School materiaal

Om deze Hockey2School initiatieven op een veilige en didactische manier te laten doorgaan, werd een aangepast materiaalpakket ontwikkeld bestaande uit 24 sticks (gemaakt uit rubber en plastiek), 24 ballen (lichter en veiliger dan echte hockeyballen), markers (om de cirkel aan te geven), een trolleytas en een uitgeprinte Hockey2School brochure.

Deze Hockey2School brochure biedt didactische ondersteuning om hockey op school, tijdens gemeentelijke initiatieven of omnisportkampjes te kunnen geven. De lesgever zal er nuttige informatie in terugvinden alsook verschillende leersituaties die hem of haar zullen helpen bij het onderwijzen, en dit in alle veiligheid. De brochure is zo opgebouwd dat de hockeylessen in iedere schoolomgeving/sporthal gegeven kunnen worden.

Voor een digitale versie van de brochure klik hier.

Wenst u dit Hockey2School materiaalpakket aan te kopen, dan kan dit voor de prijs van 395 euro/pakket (BTW en levering inbegrepen).

Indien u een materiaalpakket wilt lenen/huren voor een aantal dagen of weken, kan dit via onze partners:

Ook sommige sportdiensten, jeugddiensten of andere sportorganisaties hebben reeds een Hockey2School materiaalpakket voor handen waar u dit kan lenen/huren.

Voor meer info, contacteer joelle.dick@hockey.be.