Wijziging Officials Committee

De Koninklijke Belgische Hockey Bond en Frédéric Deneumostier hebben in gezamenlijk overleg beslist om hun samenwerking stop te zetten, die werd opgestart in september 2017. Frédéric had het voorzitterschap aangenomen van het Officials Committee van de KBHB, met als missie om het Strategisch Plan Arbitrage 2017-2020, dat hij had ontwikkeld, in praktijk om te zetten. We danken Fred Deneumostier van harte om afgelopen twee seizoenen  het nieuwe Strategisch Plan Arbitrage te hebben gelanceerd op verschillende vlakken.

In het kader van de reorganisatie van de competitie 2.0., zoals aangekondigd door de drie raden van bestuur op de Algemene Vergaderingen van maart en juni 2019, hebben de KBHB, de VHL en de LFH beslist om vanaf 1 augustus 2019 de functie van Officials Division Manager toe te vertrouwen aan Laurent Colemonts. Laurent zal in deze functie worden bijgestaan door Michaël Pontus.

Laurent (46 jaar) is leraar lichamelijke opvoeding en gediplomeerd initiator. Hij deed een langdurige ervaring op in het arbitrage van hoog niveau in het voetbal. Hij is reeds verschillende jaren betrokken bij de ontwikkeling van hockey arbitrage op clubniveau en is trouwens momenteel verantwoordelijk voor het project Indoor Arbitrage, samen met Laurent Dooms.

Wij willen Laurent van harte bedanken om de uitdaging te willen aangaan en wensen hem het allerbeste toe.  (foto Ph. Demaret)

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie