Nipte nederlaag (3-2) voor de Red Panthers tegen USA

Na de 2-0 overwinning van gisteren, speelden de Red Panthers deze ochtend opnieuw om één uur (Belgische tijd) een tweede oefenwedstrijd tegen het U.S. Women’s National Team (USWNT), de nummer 12 op de FIH ranking . Het was pas helemaal op het einde van de wedstrijd dat USA het winnende doelpunt kon scoren. De dames van Niels Thijssen verloren de wedstrijd nipt met 3-2! Net als gisteren moest de wedstrijd wegens slechte weersomstandigheden in de indoor hal van Spooky Nook Sports in Lancaster plaatsvinden.

In deze wedstrijd wist Ambre Ballenghien net voor het einde van het eerste kwart de gelijkmaker (1-1) letterlijk binnen te tippen. In de 39e minuut slaagde Louise Versavel er in om de 2-2 via een dragflick in het Amerikaanse doel te scoren!
Twee minuten voor het einde van de wedstrijd kregen de Red Panthers een derde en laatste Amerikaanse doelpunt binnen.

Donderdag 29 november spelen de Red Panthers hun derde voorbereidingswedstrijd in het  Spooky Nook Sports complex om 18:30 (plaatselijke tijd) tegen de VS!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!