Algemene Vergadering van KBHB van 19 juni 2021

De volgende Algemene Vergadering van de KBHB zal plaatsvinden op zaterdag 19 juni 2021, rond 12u in functie van het einde van de AV van de liga’s.

Wij zullen ons uiterste best doen om, in samenspraak met de liga’s, deze bijeenkomst (met inachtneming van het gezondheidsprotocol) op een ‘normale manier’ te kunnen organiseren, d.w.z. in ieders fysieke aanwezigheid, zodat de presentaties en debatten aangenamer en minder formeel zijn dan hetgeen we de laatste tijd gewoon zijn via digitale weg. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de praktische regelingen (zoals inschrijvingen) zodra we hierover meer duidelijkheid kunnen brengen.

Tijdens deze Algemene Vergadering , zal er een nieuwe KBHB voorzitter alsook een nieuw Bestuursorgaan voor de KBHB verkozen worden.

Via deze link ontvangt u meer informatie over de rol en het profiel van de voorzitter van de KBHB alsook het formulier om zich kandidaat te stellen : https://hockey.be/nl/verkiezing-nieuwe-voorzitter-kbhb/

De uiterste inschrijvingsdatum werd vastgelegd op 31 mei om 12u.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »