VHL – Algemene Vergadering van zaterdag 19 juni 2021

Het Bestuursorgaan van de VHL heeft het genoegen u uit te nodigen voor haar Algemene Vergadering (AV) die wordt gehouden op zaterdag 19 juni 2021 om 9.30 uur.

Wij zullen ons uiterste best doen om deze bijeenkomst (met inachtneming van het gezondheidsprotocol) op een ‘normale manier’ te kunnen organiseren, d.w.z. in ieders fysieke aanwezigheid, zodat de presentaties en debatten aangenamer en minder formeel zijn dan hetgeen we de laatste tijd gewoon zijn via digitale weg. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de praktische regelingen (zoals inschrijvingen) zodra we hierover meer duidelijkheid kunnen brengen.

Zoals eerder bericht, komen op deze AV de mandaten van de voorzitter en van de helft van de bestuursleden van de VHL (zij die verkozen werden in juni 2017) te vervallen. Er zullen dus nieuwe verkiezingen georganiseerd worden. Iedereen die zich kandidaat wil stellen voor een functie als bestuurslid of voorzitter van de VHL kan dit doen tot uiterlijk 31 mei 2021. Wij verwijzen naar volgende link voor meer gedetailleerde informatie over de rol en de profielen van de bestuurders, alsook over het kandidaatstellingsformulier:  https://hockey.be/nl/verkiezing-nieuwe-voorzitter-en-bestuursleden-vhl/.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie