Winnaars van de “Week v/d Official”

Tijdens de jaarlijkse «Week van de Official» hebben jullie onlangs massaal deelgenomen aan de sociale media wedstrijd die werd opgezet. Via die actie hebben jullie op een zeer originele manier jullie appreciatie tegenover de scheidsrechters én officials laten blijken. We danken iedereen die heeft deelgenomen aan deze actie, want zoals jullie weten “Zonder scheidsrechters, geen hockey!”.

We hebben jullie gedurende de “Week van de Official” gevraagd om een originele Boomerang/foto van je team te maken – uiteraard samen met de scheidsrechter(s) – en deze vervolgens op Instagram te posten met de volgende hashtags #officialsbelevenmeer en #bedanktscheids !

De winnaars van deze wedstrijd winnen een unieke en mooie prijs!

De KBHB zal zoals beloofd twee officiële internationale scheidsrechters sturen om de thuiswedstrijd van de winnaars te fluiten. Deze scheidsrechters geven daarboven ook nog een exclusieve workshop waar zij de belangrijkste spelregels en nog enkele tips.

Top drie winnaars

Op de derde plaats eindigt de prachtige foto van HC Sporkin Westkust met naar alle waarschijnlijkheid dé jongste scheids op een hockeyveld!

De U8G1 ploeg van Merode Hockey deed het dit jaar opnieuw: zij maakten een zeer leuke Boomerang en zette op deze manier hun scheidsrechter letterlijk in de bloemetjes!

De winnaar van deze wedstrijd is de U9G1 ploeg van Hasselt Stix die met heel veel energie en dynamisme de scheidsrechters op een positieve manier in de spotlight hebben gezet.

Proficiat aan de meisjes van Hasselt Stix. Jullie mogen nu al uitkijken naar een thuiswedstrijd die binnenkort door twee officiële internationale scheidsrechters zal worden gefloten!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie