Tom Boon en Charlotte Englebert gekroond tot beste spelers van het seizoen 2021-2022!

Net als drie jaar geleden vond het Gouden Stick Gala plaats in het Martin’s Hotel – Château du Lac in Genval.

Deze prestigieuze avond bracht de crème de la crème van het Belgische hockey samen om de beste spelers van het hockeykampioenschap 2021-2022 te bekronen.

Ter herinnering, de spelers en T1’s van elk Ere afdeling team namen deel aan de stemming. Deze werden gehouden in de maand juni van dit jaar.

Wat de categorie van de scheidsrechters betreft, waren het de speelsters/spelers, de coaches en de scheidsrechter-coaches deel (met een 50/50 weging).

De coaches van het jaar daarentegen werden verkozen via een stemming die de THL aan het begin van dit seizoen organiseerde onder de coaches van Ere afdeling.

De winnaars

Gouden Stick

Voor het eerst won Tom Boon de prijs (in 2008-2009 werd hij verkozen tot Rising Star). Bij de meisjes werd de Rising Star van vorig jaar, Charlotte Englebert, gekroond na een in alle opzichten zeer goed seizoen.

Rising Star

Hélène Brasseur was haar concurrenten ver vooruit en won de trofee. Net als Arno Van Dessel, die in mei in actie te zien was op de Pro League in Antwerpen.

Scheidsrechters

Net als vorig jaar is Pauline Cuypers erkend in de Belfius Women’s League. Laurent Dooms wordt gekroond in de Ion Men’s League. Gefeliciteerd!

Coaches

Logischerwijs wordt voormalig Racing-coach Craig Fulton, de kampioen van vorig seizoen, tot winnaar uitgeroepen. Bij de dames werd Dragons’ coach Robert Justus verkozen.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie