TOGETHER STRONGER – Solidariteit met alle slachtoffers van terrorisme – Tour de France

Op 31 oktober 2017 werd Aristide Melissas, samen met zijn vrouw Marion en hun kinderen – allemaal leden van Beerschot THC – in New York gegrepen door een terroristische aanslag.

Vier jaar later, op 6 juli 2021, zullen ze de Mont Ventoux beklimmen, samen met negen andere slachtoffers van terrorisme. Zo willen ze de weg naar weerbaarheid tonen en beroep doen op de vrijgevigheid van het publiek. Op 7 juli volgt dan het peloton van de Tour de France: de etappe met de Mont Ventoux zal officieel worden opgedragen aan de slachtoffers terrorisme.

Laten we allen samen ons hart tonen en bewijzen dat de solidariteit van de hockeyfamilie geen loos cliché is. Help ons om ruchtbaarheid te geven aan deze mooie symbolische actie en om binnen de hockeyfamilie zoveel mogelijk fondsen te werven voor de projecten ten voordele van slachtoffers van terrorisme.

videoboodschap

Radiospot

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »