Stem op onze Red Lions!

De FIH Stars Awards belonen elk jaar de beste actoren uit het wereldhockey (spelers, goal keepers, coaches). Ook dit jaar is België weer goed vertegenwoordigd met verschillende genomineerden.

In de categorie van de Beste Speler van het Jaar zijn Alexander Hendrickx en Arthur Van Doren namelijk in de running voor één van de meest prestigieuze prijzen in het wereldhockey. Het is ook geen verrassing om Vincent Vanasch terug te vinden in de categorie Beste Goal Keeper na zijn indrukwekkende jaar. Tenslotte is Shane McLeod, de ‘jonggepensioneerde’ hoofdcoach van de Red Lions, genomineerd in de categorie Beste Coach van het jaar.

Naast de spelers zelf en een panel met specialisten, hebben jullie als supporters ook de kans om te stemmen voor deze FIH Stars Awards en zo onze Olympische kampioenen te steunen!

Aangezien de Hockey Stars Awards in 2020 niet hebben plaatsgevonden vanwege de impact van COVID-19 op de internationale kalender, bestrijken de awards van dit jaar de periode van januari 2020 tot het einde van de Olympische Spelen van Tokio 2020. Dat betekent dat de editie 2020-21 van de FIH Hockey Pro League ook nog in aanmerking wordt genomen.

Jullie kunnen voor de FIH Hockey Stars Awards 2020-21 stemmen tot woensdag 15 september 2021. De winnaars worden eind september / begin oktober 2021 bekend gemaakt.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie