Red Panthers winnen eerste oefenduel van USA

De Red Panthers hebben deze ochtend rond één uur (Belgische tijd) hun eerste oefenwedstrijd van de winterstage positief afgerond in Lancaster (Pennsylvania, VS).
Omwille van de zeer slechte weersomstandigheden, is de wedstrijd tegen de Verenigde Staten iets later dan verwacht van start gegaan en is er beslist geweest om de wedstrijd in de moderne indoor hal van Spooky Nook Sports te laten doorgaan.

De Panthers van Niels Thijssen kwamen al na tien minuten op voorsprong via een velddoelpunt van Emilie Sinia. In de tweede helft (43e /FG) kon Joanne Peeters de score verdubbelen. Een knappe overwinning tegen de nummer 12 op de FIH ranking

Opmerkelijk: Emma Puvrez (21), één van de jongste speelsters in de Red Panthers selectie, speelde haar 100e internationale wedstrijd met de Belgische nationale ploeg!

Dinsdag 27 november spelen de Red Panthers hun tweede voorbereidingswedstrijd in het  Spooky Nook Sports complex om 18:30 (plaatselijke tijd) tegen de VS!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!