PRO LEAGUE BEL-ESP – Leve de jeugd -> speciale actie voor studenten !

Aanstaande vrijdag- en zaterdagavond spelen de Red Panthers (18:00) en Red Lions (20:30) in Antwerpen tegen Spanje in de Pro League.

Dit is de kans voor een hele reeks jonge beloften van het Belgische hockey om zich op het hoogste niveau te tonen. Bij de vrouwen zullen we, naast Ambre Ballenghien, Lotte Englebert, Justine Rasir, Tiphaine Duquesne en Lucie Breyne, die al een tijdje in het team zitten, alsook Hélène Brasseur en France De Mot die er afgelopen zomer bij kwamen, nu ook de jonge Delphine Marien van Dragons in actie kunnen zien. Bij de mannen zijn Arthur De Sloover, Loic Van Doren, Antoine Kina, Victor Wegnez en Nicolas Poncelet al enkele jaren bij de Red Lions. Op vlak van jeugd zijn William Ghislain, Tommy Willems en Maxime Van Oost ook al voor het eerst een paar keer in actie gekomen. Nu zullen ook de ‘youngsters’ Arno Van Dessel (Herakles), Nelson Onana (Braxgata) en Guillermo Hainaut (Uccle Sport) hun debuut maken. De volgende generatie klopt aan de deur!

50% korting op tickets voor studenten!

Om alle jongeren te huldigen die vrijdag en zaterdag in actie komen, hebben we besloten om alle studenten 50% korting te geven op kaartjes voor de twee Pro League-dagen tegen Spanje. Een goede gelegenheid voor hen om nog een laatste keer buiten te komen, alvorens zich voor een paar weken op te sluiten voor de ‘blok’!

Ben je tussen de 16 en 23 jaar oud? Gebruik de promo code NEXTGEN bij het kopen van uw tickets.

OPGELET: ID kaart controle bij het scannen van de tickets!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie