Officials Division – drie mooie internationale promoties!

Het Belgische hockey wordt internationaal niet enkel erkend en geprezen voor het sportieve niveau van de Belgische teams. Ook op het vlak van arbitrage en ‘match officials’ behoort ons land beetje bij beetje tot de wereldtop. Zo kreeg de KBHB onlangs het bericht dat drie van haar scheidsrechters/officials gepromoveerd werden naar een hoger niveau. Wat een prestatie van Sébastien Michielsen, Magali Sergeant en Benoit Coppieters!

De Internationale Hockey Federatie analyseert op regelmatige basis de verschillende prestaties van haar scheidsrechters en officials op internationale toernooien. Dit laat de FIH toe om deze officials in te delen in categorieën* volgens vaardigheden en niveau. Na de meest recente evaluatie klimmen Sébastien, Magali en Benoit alle drie een niveau hoger. De Federatie verheugt zich met dit uitstekende nieuws en wenst hierbij de drie ‘gepromoveerden’ uitdrukkelijk te feliciteren voor hun prestaties!
    • Sébastien Michielsen klimt naar het International Pro League Panel, wat hem de kans zal geven om voortaan ook in de FIH Hockey Pro League te fluiten en kans te maken op een benoeming voor volgende WK’s en Olympische Spelen. Sébastien klimt hierdoor naar het hoogste niveau op wereldvlak!
    • Magali Sergeant werd onlangs al gepromoveerd naar het Outdoor International Elite Panel, maar stijgt nu ook naar het Indoor Advancement Panel.
    • Benoit Coppieters wordt als match official gepromoveerd van het Advancement Panel naar het International Elite Panel.

*De FIH deelt haar officials in in vier niveau’s: International Panel – Advancement Panel – International Elite Panel – Pro League Panel.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie