KBHB kandidaat voor de organisatie van het WK Heren 2022

Gesterkt door het succes van de Belfius EuroHockey Championships die vorige zomer in Antwerpen werden georganiseerd, heeft de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) een kandidatuursdossier ingediend voor de organisatie van het WK Hockey heren, dat in juli 2022 of januari 2023 (naargelang het gekozen land) zal plaatsvinden.

De Internationale Hockey Federatie (FIH) heeft deze middag in een officieel persbericht de lijst bekend gemaakt van de landen wiens dossier werd weerhouden en die in aanmerking zullen komen voor de selectieprocedure. De definitieve keuze van het land dat het WK zal organiseren, zal door de FIH op 8 november, tijdens de vergadering van haar Executive Board in Lausanne, bekend gemaakt worden.

Tot deze beslissing zullen wij geen verdere details over dit dossier vrijgeven. We merken echter dat bepaalde media theorieën poneren over de locatie waar dit eventuele WK in België zou plaatsvinden. We wensen hierbij te onderstrepen dat dit pure speculatie is van journalisten.

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »