Fred Ferrard stelt zich voor

Per 1 maart heeft de KBHB een nieuwe drijvende kracht aangeworven om de implementatie van het ambitieuze Masterplan Arbitrage in goede banen te leiden. Frédéric Ferrard – jurist van opleiding, ex-speler van Green Devils en nog tot 1 juli voorzitter van Luxembourg Hockey Club – heeft zich bij de Officials Division gevoegd om zijn energie en ideeën ten dienste te stellen van de ontwikkeling van de Belgische arbitrage.

Om zichzelf aan de scheidsrechters voor te stellen, maar ook om zelf de scheidsrechters beter te leren kennen hebben Fred en de Officials Division twee initiatieven gelanceerd. Op donderdag 15 juni nodigden ze alle geïnteresseerde scheidsrechters uit – zowel nationale-, club- als gelegenheidsscheidsrechters – voor een virtuele meet & greet via Teams. Niet minder dan 86 nieuwsgierige scheidsrechters schreven zich in voor het evenement, waarvan ongeveer zestig uiteindelijk deelnamen en vragen konden stellen. Het werd een zeer interactieve avond, waarbij Fred en Sébastien Michielsen de vragen en opmerkingen zo goed mogelijk probeerden te beantwoorden.

De volgende dag nodigde de Officials Division alle geïnteresseerde scheidsrechters (nationaal, CUC en CU) uit om samen de wedstrijden van de Hockey Pro League in Antwerpen mee te maken. Het evenement was opnieuw een groot succes, met meer dan 100 in het rood geklede scheidsrechters die onze Red Panthers vocaal kwamen steunen in hun wedstrijd tegen Australië. In de bar na afloop was de sfeer net zo stralend als het weer en de networking tussen de aanwezige scheidsrechters draaide op volle toeren. Oh ja, en Fred Ferrard was er ook weer bij. 🙂

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie