EK Hockey met niet minder dan drie Belgische topscheidsrechters!

Tijdens de EuroHockey Championships 2023 in Mönchengladbach komt een groot deel van ‘s werelds beste hockeyspeelsters en -spelers in actie. Maar ook bij de scheidsrechters krijgen we de ‘crème de la crème’ van de mondiale arbitrage te zien op dit EK, waaronder ook drie Belgische scheidsen: Laurine Delforge, Céline Martin-Schmets en Michaël Dutrieux.

Niet minder dan drie Belgen dus, temidden dit elitegroepje vol ronkende namen als Sarah Wilson (SCO), Coen van Bunge (NED), Michelle Meister (GER), Ben Goentgen (GER), Jacub Mejzlík (CZE).

Zoals gewoonlijk worden de scheidsrechteraanduidingen pas de avond voor de wedstrijden bekend gemaakt. We kennen dus het programma van onze Belgische scheidsrechters nog niet. Maar zoals voor onze Red Panthers en Red Lions, zullen we ook hun programma’s en prestaties op de voet volgen en verslaan, hier en op onze sociale kanalen.

De Belgische officials doen het dus goed op internationaal niveau! Lees in dit verband ook het artikel over drie mooie recente internationale promoties binnen onze Officials Division. We zijn ervan overtuigd dat dit alleen maar het niveau van de volledige Belgische arbitrage ten goede zal komen! 

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie