EHIC 2024 day 2 : Indoor Red Lions winnen hun derde wedstrijd

Het was de tweede wedstrijddag voor de Indoor Red Lions, die niet van plan waren om de fouten van gisteren te herhalen. Geconcentreerd, en gemotiveerd kwamen ze aan in de Sportoase in Leuven om het op te nemen tegen hun tegenstanders van vanavond: Tsjechië.

Het eerste kwartier was ingewikkeld voor de Belgen, die al na twee minuten een doelpunt tegen kregen. Het tweede kwart leek op het eerste voor de Belgen, die enkele minuten na de herstart nog een doelpunt tegen kregen. Maar de Indoor Red Lions konden de fans, die deze avond massaal voor hen waren komen opdagen, niet teleurstellen! Ze stormden terug met drie opeenvolgende doelpunten in het tweede kwart en maakten een einde aan de dromen van de Tsjechen. Het was een krachtmeting die tot het einde van de wedstrijd duurde, met nog eens vijf doelpunten in de tweede helft.

De wedstrijd eindigde in een prachtige uitslag van 8-2 en belooft een geweldig toernooi te worden voor Maxime Bergez en zijn spelers. Tot zaterdag om 12.45 uur voor de laatste groepswedstrijd tegen Oekraïne, waarin de Indoor Red Lions hun zwaarbevochten eerste plaats kunnen behouden.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!