De Bond gaat in ‘self-quarantine’

In het kader van de maatregelen rond ‘social distancing’ die gevraagd worden door de overheid in de strijd tegen het coronavirus, hebben de KBHB, de VHL en de LFH beslist om aan al hun medewerkers te vragen om in de komende twee weken thuis te blijven en van daaruit te werken. Tijdens deze ganse periode zal er dus niemand aanwezig zijn in de kantoren van de hoofdzetel van de Bond in Oudergem.

Contact

Om evidente redenen van efficiëntie en om ervoor te zorgen dat onze medewerkers niet overstelpt worden met vragen komende van alle kanten, dringen we er nogmaals op aan dat alle contacten met de Bond, zoals gewoonlijk, via de clubsecretaris dienen gevoerd te worden. Gelieve dus met uw clubsecretaris contact op te nemen indien u een vraag hebt. Deze zal ons dan kunnen contacteren, indien nodig.

We vragen ook met aandrang aan alle secretarissen, om voor hun contacten met de Bond, hoofdzakelijk het adres info@hockey.be te gebruiken.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Het KBHB – VHL – LFH team

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Open brief leden

Beste hockeyspeelster,Beste hockeyspeler,Beste hockeyclub lid,   Het ganse team van de Koninklijke Belgische Hockey Bond, de Vlaamse Hockey Liga en Ligue Francophone de Hockey hoopt van harte dat het goed

En savoir plus »

UPDATE 27/03

De info hieronder zal op geregelde tijdstippen worden geüpdatet, in functie van de evolutie van de actualiteit. Update 27/03 REMINDER OFFICIËLE MAATREGELEN VAN DE OVERHEID De overheid, die belast is

En savoir plus »