Carlsberg – Zijn onze Red Lions & Red Panthers klaar voor het olympisch veld in Parijs?

Met de naderende Olympische Spelen in Parijs, gaan we ongetwijfeld weer heel wat spannende matchen mogen beleven samen met onze Red Lions & Red Panthers. Met hun knappe prestaties van afgelopen seizoen, kunnen ze misschien wel een plekje op het olympisch podium veroveren.

Onze Belgische hockeymannen starten met een match tegen Ierland en de hockeyvrouwen spelen hun eerste match tegen China. En welk drankje past er beter bij een hockeymatch dan een Carlsberg 0.0%?

Carlsberg 0.0% heeft alles wat je verwacht van een perfect gebalanceerd bier, gemaakt zonder alcohol of suiker, maar niet zonder smaak! Het wordt op dezelfde manier gebrouwen zoals de klassieke Carlsberg en behoudt het verfrissende karakter en de kenmerkende smaak van hop… maar natuurlijk zonder alcohol. Het is en blijft dan ook een heerlijke, dorstlessende drank.

Met de Carlsberg 0.0% kan je verantwoord supporteren voor je favoriete team of misschien wel je eigen overwinning vieren!

Beleef hockey beter met Carlsberg 0.0. Het beste alcoholvrije bier? Probably.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Parijs 2024 in praktijk

De Red Panthers en Red Lions hebben zich aangesloten bij Team Belgium voor de Olympische Spelen in Parijs. Op vrijdag 19 juli stapten onze hockeyers op de Eurostar naar Parijs,

Lees meer »