Zet alle officials in de kijker tijdens de “Week v/d Official”

Van zaterdag 6 oktober tot en met zondag 14 oktober organiseert de federatie (KBHB en VHL) i.s.m. de Vlaamse Sportfederatie, de jaarlijkse «Week van de Official». Help jij mee om al onze hockey scheidsrechters en officials eens goed in de schijnwerpers te zetten? Zij leiden wekelijks jullie wedstrijden in goede banen en ook zij zetten zich elk weekend volledig in om jouw wedstrijd vlot te laten verlopen. Zonder scheidsrechters, geen hockey!

Toon tijdens de “Week van de Official” jouw appreciatie tegenover de scheidsrechters en laten we samen op deze manier ALLE scheidsrechters én officials in de kijker zetten!

De beste Boomerang op Instagram wint een top prijs! 

Neem je smartphone maar al snel bij de hand, want we willen alle hockeyers vragen om voor of na hun wedstrijd, een originele «Boomerang» van hun team te maken – uiteraard samen met de scheidsrechter(s) – en deze vervolgens op Instagram* te posten met de volgende hashtags #officialsbelevenmeer en #bedanktscheids !

Is jouw Boomerang echt mega origineel en kan je op een creatieve manier de scheidsrechter(s) op jouw scherm in de kijker zetten, dan maak je kans op een heel mooie prijs: de KBHB stuurt twee officiële internationale scheidsrechters naar jouw club om jouw wedstrijd te fluiten, met voor of na de wedstrijd een exclusieve workshop over de spelregels en tips & tricks om goed te fluiten.

Is jouw team nu al zenuwachtig voor die ene belangrijke thuiswedstrijd en wil je heel graag dat deze wedstrijd gefloten wordt onder het toeziend oog van topscheidsrechter Sébastien Michielsen? Neem dan zeker snel deel aan deze actie die loopt van zaterdag 6 oktober t.e.m. zondag 14 oktober!

Hoe deelnemen ? 

  • Op Instagram, Facebook en Twitter
  • Van 6 tot 14 oktober
  • Gebruik volgende hashtags: #officialsbelevenmeer #bedanktscheids
  • Inzendingen sluiten op maandag 15 oktober, 12 u
  • Winnaar wordt op dinsdag 16 oktober om 12 u bekendgemaakt via hockey.be en de sociale media kanalen

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van officials in Vlaanderen. Ook dit jaar zetten 33 sportfederaties mee hun schouders onder de campagneweek. 

*voel je vrij om je Boomerang video ook op andere sociale media kanalen te plaatsen zoals Facebook of Twitter. Zo kunnen wij de verschillende initiatieven volgen en delen.

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie