World Fair Play Day – 7 september

De basiswaarden Respect en Fair Play, maar ook Ethiek, Solidariteit en Tolerantie, zijn de fundamenten van onze mooie hockeysport. Deze willen wij dan ook kost wat kost promoten en verdedigen.

In het kader van de World Fair Play Day van 7 september 2021 lanceert de Vlaamse Hockey Liga verschillende sensibiliseringsacties rond Fair Play.

Stick To Fair Play

Onze gloednieuwe Sporty mascottes reizen dit jaar van club tot club om Fair Play te promoten en jong en oud te sensibiliseren!

Sporty’s eerste reisbestemming voor dit seizoen is Meetjesland op 11 september!

Onze Sporty’s kijken uit naar hun volgende reisbestemmingen, misschien wel in jullie club?

Indien jullie ook Sporty wensen te ontvangen op jullie hockeyclub op een wedstrijddag of een jeugdtoernooi, contacteer joelle.dick@hockey.be

Fair Play Ouders

De laatste jaren hebben we opgemerkt dat waarden en normen in onze huidige samenleving onder zware druk komen te staan. Alsmaar meer zien we agressief en ongepast gedrag van toeschouwers/ouders langs de zijlijn van het hockeyveld. Om deze waarden van Fair Play en Respect te handhaven rond het veld wensen we het Fair Play Ouder project te lanceren. Door het aanstellen van een Fair Play Ouder per jeugdploeg, die de rol van bemiddelaar rond het veld op zich neemt, betrekken we de ouders zelf en bevorderen we de samenwerking tussen ouders van de thuisploeg en ouders van de bezoekersploeg. Het gezamenlijke doel is het agressief gedrag van toeschouwers/ouders langs de zijlijn verhinderen.

Wil je meer informatie over het Fair Play Ouder project? Wil je club hieraan deelnemen en de nodige informatie en materiaal toegestuurd krijgen, contacteer Joëlle Dick (joelle.dick@hockey.be).

Respect & Fair Play: door en voor iedereen!

Laten we er samen aan werken!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie