Red Lions – Het programma van de World Cup!

Op donderdag 8 september heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) de 4 poules onthuld voor het komende WK hockey voor mannen, dat van 13 tot 29 januari 2023 in India wordt gehouden. U vindt de details van de poule van de Red Lions in ons artikel door hier te klikken.

Sinds vorige week kennen we het programma van het toernooi en dus ook de planning voor de eerste drie wedstrijden van de Lions. Op zaterdag 14 januari om 12.30 uur (Belgische tijd) beginnen de Red Lions hun toernooi tegen Korea, dat momenteel op de 12e plaats op de wereldranglijst staat. Drie dagen later, op dinsdag 17 januari om 14.30 uur (Belgische tijd), volgt hun zwaarste tegenstander in deze groep: Duitsland (4e). De derde en laatste groepswedstrijd tenslotte is tegen Japan (17e van de wereld) op vrijdag 20 januari om 12.30 uur (Belgische tijd).

Indien de Red Lions er in slagen om eerste te eindigen in hun groep, vermijden ze de crossoverwedstrijd en gaan ze rechtstreeks door naar de kwartfinales die op dinsdag 24 januari om 14.30 uur (Belgische tijd) worden gespeeld.

Veel geluk en go, go, go Red Lions!

De selectie

Waar kun je de wedstrijden bekijken?

Op Playsports

  • 14/01, 12u25 – Red Lions vs Zuid-Korea -> Playsports 1
  • 17/01, 14u25 – Duitsland vs Red Lions -> Playsports 2
  • 20/01, 12u25 – Red Lions vs Japan -> Playsports 1

Op DivertissezVOO

Voo zal alle Red Lions wedstrijden uitzenden op DivertissezVOO!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »