World Cup 2018 – «Beste ontvangst ooit!»

Twee dagen voor de derde groepswedstrijd tegen Zuid-Afrika, maakten de Red Lions gebruik van hun vrije ochtend om lokale kinderen te ontmoeten op de D.A.V. Public School in Bhubaneswar. Bij hun vertrek wisten ze niet echt wat ze konden verwachten. Maar bij aankomst op de school  waren spelers en staf overweldigd door de fantastische ontvangst! Bijna 2000 enthousiaste en luidruchtige kinderen, een erehaag met fanfare, een officiële verwelkoming op een enorm podium en met de gebruikelijke toespraken, bloemenkransen en traditionele dansen, geschenken, een kleine hockeywedstrijd met en tegen het schoolteam,….. Dit is het magnifieke India!
De Red Lions hebben ten volle kunnen profiteren van dit magische moment. Maar het werkte ook in de andere richting. De sterren in de ogen van al deze kinderen en de voortdurende kreten van vreugde spraken boekdelen!

Aan het einde van die magische ochtend nam aanvoerder Thomas Briels het woord. Namens het hele team bedankte hij de kinderen en leerkrachten van de school. «Dit was de beste verwelkoming ooit! Dank u wel!»

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie