Wij zoeken: Cursusverantwoordelijken Coach Academy

De Coach Academy van de VHL zoekt gemotiveerde personen die samen de opleidingen ‘Start 2 Coach in Hockey’ en ‘Initiator’ in goede banen willen leiden. We zijn op zoek naar 2 cursusverantwoordelijken: één voor regio Antwerpen en één voor Vlaams Brabant/Limburg. Als Cursusverantwoordelijke werk je nauw samen met de clubs enerzijds en de verantwoordelijke van de Coach Academy en VTS anderzijds.

Je komt voornamelijk in contact met de opleidingsverantwoordelijke van de clubs om het lessenrooster te finaliseren en de nodige zaken te overlopen. Je gaat met hen in gesprek, toetst hun noden en behoeften af rond het organiseren van een opleiding en bekijkt of deze haalbaar zijn.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor verdere vragen van cursisten en geef je eventuele wijzigingen en nuttige afspraken vlot door. Je communiceert ook met de docenten en brengt hen tijdig op de hoogte van hun opdracht.

Dit is een deeltijdse opdracht van enkele uren afhankelijk van de periode en ter ondersteuning van de Coach Academy.

Je bent:

  • Gestructureerd
  • Administratief sterk
  • Overzichtelijk
  • Communicatief vlot

Is dit iets voor jou?

Meld je dan aan via onderstaande link: https://forms.gle/JNNNe9LXVmHacrT79

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Indoor is coming!

De eerste ronde van het outdoor seizoen is afgelopen, tijd om binnen te komen! Het indoor seizoen 2022-2023 begint aanstaande zaterdag 26 november met een eerste wedstrijd voor alle ploegen

Lees meer »