We zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze internationale evenementen!

Dit jaar organiseert de Koninklijke Belgische Hockey Bond verschillende evenementen die de elite van de hockeywereld bij elkaar brengt! Om deze evenementen nog grootser te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers (voor ticketing, parkeren, stewards, etc.) die deze twee uitzonderlijke evenementen van binnenin willen beleven!

  • De Pro League is in januari van start gegaan en België zal vanaf 7 april de eerste thuiswedstrijden in Ukkel hosten en vervolgens in Antwerpen. In deze nieuwe internationale competitie nemen de negen beste teams ter wereld (vrouwen en mannen) het tegen elkaar op.

Het programma van de verschillende wedstrijden vindt u hier
Als je één van de gelukkige vrijwilligers wilt zijn voor de Pro League wedstrijden (georganiseerd in België), aarzel dan niet om je in te schrijven door hier te klikken.

  • De Belfius EuroHockey Championships vinden plaats van 16 tot 25 augustus 2019 in Antwerpen en brengen de beste Europese hockeyteams bij elkaar.

Indien je ons wil komen helpen op de Belfius EuroHockey Championships, klik hier.

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Waar kunt U de wedstrijden van de Eredivisie van dit weekend bekijken?

https://hockey.be/wp-content/uploads/2021/04/Story-matches-du-w-e.mp4 Vorige Volgende Vorige Volgende Zondag 18/04/2021 Dames – 12:00 Victory – Antwerp https://www.youtube.com/channel/UCJyIn4gOdtW2_vA4wCs_pNQ/featured Daring – Dragons Racing – Herakles BX1 https://www.youtube.com/watch?v=gvaLP0Bp5Y8 Leuven – White Star Waterloo Ducks – Wellington

Lees meer »