Wat kan Classo als technologiepartner van de Belgische Hockeybond voor jouw bedrijf betekenen?

De Red Lions, onze Belgische hockeytrots, scoren en blijven scoren. Wereldkampioen in 2018 en eervolle tweede plaats in 2023, Europees kampioen in 2019, Olympisch kampioen in 2021 en brons op het EK dit jaar! Ook de Red Panther hockeydames verdedigen onze driekleur, met hun 2de plaats in het Europees kampioenschap. Als officiële technologiepartner is Classo 4 jaar lang verbonden met de Belgische Hockeybond. Wat houdt dat partnership in? Hoe worden onze hockeykampioenen daar nog beter van? Kom er hier het fijne over te weten en ontdek meteen wat Classo voor jouw onderneming kan doen.

Technologie voor kampioenen

Classo beschikt over de technologie om de hockeyteams te helpen wedstrijden veel gedetailleerder voor te bereiden en te analyseren, en de speltactiek en -strategie diepgaander uit te werken. Met het i3touch-systeem kunnen de teams elke wedstrijd zeer gedetailleerd ontleden: inzoomen, spelsituaties uittekenen, aantekeningen maken op het scherm, de inhoud delen met alle teamleden …

Tools voor betere resultaten

Verder kan de Belgische Hockeybond dankzij Classo rekenen op alle nodige technologische tools om hun organisatie nog efficiënter te maken: office printing oplossingen via Kyocera, hoogwaardige interactieve schermen, videoconferentie-apparatuur. Zo verlopen meetings niet alleen efficiënter en interactiever, maar bespaart de federatie ook tot 80 % van de reiskosten tussen de vestigingen. In het gloednieuwe Center of Excellence op het Wilrijkse Plein installeerde Classo schermen om de spelers en de technische staf van onze nationale ploegen te helpen elk wedstrijddetail nog beter en interactiever te analyseren. Dat kan allemaal in een lokale sessie of online, met deelnemers op andere locaties van de federatie.

Classo-technologie op maat van jouw bedrijf

i3 is wereldwijd aan het boomen als toonaangevende technologie voor groepssamenwerking en opleiding. Met i3 kan je jouw bestaande technologie optimaal inzetten door oplossingen te creëren die afgestemd zijn op jouw manier van werken. Onze innovatieve oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren in je bestaande infrastuctuur. Zo creëren we samen een omgeving die leidt tot meer interactie en hogere productiviteit.

Meer info over i3 en over tal van andere technologieën voor jouw bedrijf vind je bij Classo.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie