Videoclip “ONTDEK HOCKEY!”

Natuurlijk zijn wij zelf overtuigd van de troeven die onze sport biedt! Mooie waarden, samenhorigheid, zichzelf overtreffen, leuk spel, technische vaardigheden, gezelligheid, vriendschap, inclusie, enz… Het is echter niet altijd gemakkelijk om onze passie over te brengen op buitenstaanders die niet vertrouwd zijn met het hockey.

Daarom heeft de Federatie alle mooie facetten van onze sport in beeld willen brengen. We hebben een filmpje gemaakt om mensen die nieuwsgierig zijn naar het hockey of organisaties die gevoelig zijn voor de waarden die hockey uitdraagt, onze sport te laten ontdekken en hen te overtuigen om zich bij ons aan te sluiten. Om nog een stap verder te gaan en elke club te helpen met zijn eigen stakeholders, sponsors en potentiële rekruten, hebben we het eindpaneel van de film aangepast met het logo en de website van elke club. Deze kunnen zo hun gepersonaliseerde clip delen op hun sociale kanalen, met al hun contacten, met lokale en gemeentelijke besturen, met scholen en met hun sponsors en prospecten.

We hopen dat dit leuke filmpje onze clubs zal helpen om hun verschillende doelgroepen efficiënter te bereiken en meer mensen te overtuigen om lid te worden van onze mooie hockey community!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »