Van doel tot deur: met DPD blijf je voorop!

We zijn trots om DPD voor te stellen als één van de nieuwe partners van de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB/ARBH)! DPD in België is onderdeel van Geopost, de grootste internationale speler op de Europese pakketmarkt en aanbieder van e-commerce oplossingen.

Van een olympische match tot een alledaagse training, jouw focus is een doelpunt scoren. Maar hoe doe je dat in minder gunstige omstandigheden, als de weergoden je niet goed gezind zijn of als de tegenstander hard uit de hoek komt? Door te anticiperen en hard te trainen! Zo blijf je met je team voorop.

Net zoals DPD. Wij voorzien onvoorziene omstandigheden. We anticiperen zodat dagelijkse hindernissen de levering niet in de weg staan en we je pakket op de voorziene dag kunnen afleveren. We concentreren ons op de toekomst. DPD denkt vooruit en helpt jou en je bedrijf dat ook te doen.

Wil jij ook voorop blijven? Kom gerust eens praten over je logistieke behoeften. We helpen je graag verder!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »