UNIQLO Hockey initiatie door onze nationale ploegen

Vorige week donderdag mochten vier van de Red Lions en Red Panthers een hockey initiatie geven aan een tiental Belgische influencers zonder hockey ervaring die wel eens de fun van de sport wilden beleven. Het event vond plaats in het Hockey Center of Excellence in Wilrijk, thuisbasis van onze nationale ploegen.

Het initiatief kwam van UNIQLO, de Japanse wereldwijde kledingretailer én off pitch kledingsponsor van de Red Lions en de Red Panthers. Iedere deelnemer kon tijdens deze work out de sportieve lijn van UNIQLO met AIRism technologie uitproberen. Deze t-shirts, hoodies, shorts en broeken zijn voorzien van UNIQLO’s AIRism technologie die snel zweet en warmte afvoert, ademend is en geurtjes tegengaat. Kortom, het bezorgt je een comfortabel en droog gevoel tijdens het sporten. Omdat het ’s ochtends toch nog wat frisjes aanvoelt, was UNIQLO’s bekende Ultra Light Down bodywarmer een welgekomen extra laagje.

De hockey initiatie werd in goede banen geleid door Emmanuel en Thibeau Stockbroekx van de Red Lions en Stéphanie Vanden Borre en Charlotte Englebert van de Red Panthers. Na een korte opwarming en uitleg van de spelregels, ging de groep van start met het aanleren van de basis hockey technieken. Passing, dribbelen, scoren… alles werd geduldig en met veel enthousiasme aangeleerd. Om te eindigen was er nog even de tijd voor een korte match waarin iedereen het beste van zichzelf gaf. 

Tijdens de heerlijke gezonde lunch achteraf hoorden we maar één conclusie: deze hockey training smaakt naar meer!  

Ook interesse om UNIQLO’s AIRism technologie en sportcollectie uit te proberen? Neem dan op Uniqlo.com een kijkje voor de damescollectie en de herencollectie, of bezoek een van hun winkels in Antwerpen en Brussel.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie