Uitnodiging AV KBHB van 17 juni 2023

In naam van het Bestuursorgaan van de Koninklijke Belgische Hockeybond (KBHB) nodig ik jullie graag uit voor de Algemene Vergadering (AV) van de KBHB van zaterdag 17 juni 2023.

Deze AV zal aansluiten bij de AV van de VHL en de lunch en starten rond 13.30u in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, te 2020 Antwerpen.

In bijlage zend ik jullie ter voorbereiding alvast:

  1. De agenda van deze vergadering;
  2. Een volmacht voor het geval u niet aanwezig kan zijn
  3. Het voorstel van proces-verbaal van de Buitengewone Algemene vergadering van 21 maart 2023

De voorstellen tot wijzigingen van het Intern Reglement, die ter goedkeuring zullen worden voorgelegd tijdens de AV, zullen jullie later worden medegedeeld.

Graag willen wij jullie ook uitnodigen om, aansluitend bij de Algemene Vergadering, de FIH Hockey Pro League wedstrijd van onze Red Lions tegen Australië bij te wonen. De wedstrijd start om 16.30u.

Mag ik jullie vriendelijk verzoeken om jullie aanwezigheid, via de link die van toepassing is voor de VHL en de KBHB, te willen bevestigen tegen ten laatste vrijdag 9 juni 2023: https://nl.surveymonkey.com/r/AV-17juni2023

In de hoop jullie allen te mogen verwelkomen op zaterdag 17 juni.

Met vriendelijke groeten

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »