Sligro-ISPC is trotse partner van de Red Lions en Red Panthers

In maart ontvingen we enkele spelers van de Red Lions in onze vestiging van Antwerpen en Gent. De signeersessies lokten heel wat nieuwsgierige fans. De spelers namen de tijd om te praten met de fans en onze klanten konden ook samen op de foto met de wereldkampioenen.

Ze legden ons ook uit dat in topsport alle details belangrijk zijn. Zo wordt er, naast hockeytechniek, tactiek en fysieke paraatheid, heel veel belang gehecht aan aspecten als mentale fitheid, rust en ook gezonde voeding.

Naast een breed en kwalitatief assortiment, voorzien we steeds een persoonlijk advies. Daarom vind je op elke afdeling een expert die je helpt met het vinden van de ideale oplossing. Ongeacht of je komt voor een eenmalige aankoop of net een bulkaankoop.

Verse voeding en topsport, zoals hockey, gaan hand in hand. Om onze huidige en toekomstige klanten de beste kwaliteit te bieden werken we samen met professionele verspartners. Oog voor traditie, een optimale kwaliteitsgarantie en respect voor het product zijn voor ons steevaste kernwaarden.

Alle 4 hebben ze hun eigen specialiteit:

  • Océan Marée biedt het beste uit de zee.
  • Smeding gelooft in de rijkdom van groenten en fruit.
  • Ruig is een ervaren specialist in wild en gevogelte.
  • Kaldenberg is uitgegroeid tot een toonaangevend vleesverwerkend familiebedrijf.

Naast een Sligro-ISPC vestiging in Antwerpen, hebben we ook een ISPC-vestiging in Gent en Luik waar we onze klanten dagelijks inspireren met ons verrassend assortiment. Via workshops en een inspirationeel magazine gaan we hierin nog een stapje verder.

Heb je een passie voor food en drinks én beschik je over een BTW-nummer? Aarzel dan niet om de vestiging van Sligro-ISPC te komen ontdekken. Vraag gratis je koperskaart aan via www.sligro-ispc.be/nl en geniet van talloze voordelen. Uiteraard is het ook mogelijk om je koperskaart ter plaatse in onze vestiging aan te vragen.

Zien we je binnenkort bij Sligro-ISPC?

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »