Selectie Indoor Red Lions voor het EK Indoor

Van 1 tot en met 4 februari 2024 vindt in Sportoase Leuven het EuroHockey Indoor Championship Men plaats. Het Belgische herenteam, de Indoor Red Lions, zit in poule B, samen met Tsjechië, Polen, Portugal en Oekraïne. In de andere groep zitten Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Kroatië.

Bondscoach Maxime Bergez heeft zijn 12-koppige selectie bekendgemaakt. Gelukkig is aanvoerder Philippe Simar op het laatste moment hersteld van een ernstige knieblessure. Aan de andere kant moeten de Belgen de blessure van doelman Romain Henet betreuren.

“Uiteraard hebben we grote ambities voor dit EK. We zullen er alles aan doen om te proberen een medaille te winnen voor onze fans! Maar net zo belangrijk is de kans om te laten zien wie de Indoor Red Lions echt zijn. Het hele team heeft hard gewerkt aan het bepalen van de waarden die ons definiëren. We richten ons op volgende vier pijlers: DISCIPLINE – TEAM FIRST – WINNING MENTALITY – ENJOY. We zijn ervan overtuigd dat we grootse dingen kunnen bereiken als we deze waarden nastreven!”, zegt coach Max Bergez.

Haast u, want er resten maar een handvol tickets om aan dit mooie event deel te nemen!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie