Seizoen 2020 – 2021 : startdatums van de kampioenschappen

Na de vergadering van het Bestuursorgaan van de KBHB van dinsdag 18 augustus, en na de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad op donderdagochtend heeft genomen en die geen van allen betrekking hebben op de hervatting van de kampioenschappen, is besloten om de start van de kampioenschappen te herzien. In de onderstaande tabel vindt u de verschillende startdatums van de kampioenschappen.

De programmatie zal zo snel mogelijk worden aangepast op de app Hockey Belgium.

We zijn ons bewust van de verwarring die de verschillende wijzigingen m.b.t de start van de kampioenschappen kunnen veroorzaken. Maar aan de ene kant willen we dat het leven in de clubs zo snel mogelijk weer op gang komt, en aan de andere kant willen we problemen vermijden als het virus weer opleeft. Het is ons inziens belangrijk om een zo volwaardig mogelijk kampioenschap te hebben en dus de wedstrijden zo snel mogelijk te laten spelen met inachtneming van de geldende maatregelen.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Nieuw wedstrijdprotocol

 Overgangsmaatregel met het oog op de late publicatie van de komende weekendwedstrijden Indien, in toepassing van het oude protocol, wedstrijden al zijn uitgesteld voor het weekend van 19 en 20/09,

Lees meer »