Schrijf je in voor de nieuwe “Club Manager Academy” workshops

Graag informeren we u over de workshops die dit najaar georganiseerd zullen worden in het kader van de “Club Manager Academy”. De Club Manager Academy is immers de volgende stap naar een professionele clubomkadering! Zet onderstaande data alvast in uw agenda want de georganiseerde topics zijn zeker meer dan de moeite waard!

Verenigingswerk: “vergoeden op een eenvoudige en voordelige manier “

Op 5 juli 2018 keurde het parlement een wettekst goed over het verenigingswerk. Omdat er nog veel vragen zijn rond de praktische kant, organiseert Dynamo, in samenwerking met o.a. de Vlaamse Hockey Liga, de bijscholing: “Verenigingswerk: vergoeden op een eenvoudige en voordelige manier”. Hier krijg je een helder antwoord op vragen zoals: Wie kan verenigingswerker worden? Hoe combineer je het statuut met je professionele bezigheden? Hoe verricht je de aangifte? Hoeveel mag je verdienen en wat zijn de fiscale gevolgen? Kortom, na deze praktische sessie weet je perfect hoe je het verenigingswerk in jouw hockeyclub kunt implementeren.

Onderstaande de locaties alsook de inschrijvingslinken. Let wel, de eerste 5 bijscholingen zijn sporttak overschrijdend, de laatste wordt intern georganiseerd door de Vlaamse Hockey Liga en dus enkel voor Hockeyclubs. Uiteraard kiest u zelf waar u wenst deel te nemen.

  • 24/09/2018 van 19u – 22u in Oostkamp : klik hier
  • 25/09/2018 van 19u – 22u in Genk : klik hier
  • 26/09/2018 van 19u – 22u in Herent :  klik hier
  • 1/10/2018 van 19u – 22u in Grobbendonk : klik hier
  • 3/10/2018 van 19u – 22u in Gent : klik hier
  • 4/10/2018 van 19u – 22u op Braxgata HC : klik hier

Starten met een G-werking

Interesse voor het opstarten van G-hockey binnen uw club? Kom dan zeker naar deze workshop waar vragen worden beantwoord zoals: Hoe begin je er aan? Welke doelgroep heb je voor ogen? Kies je voor een geïntegreerde werking of een afzonderlijke werking? Samen met de G-sportconsulent en de Vlaamse Hockey Liga, ga je op zoek naar de oplossingen die passen binnen jouw hockeyclub. Afsluiten doen we met een concreet voorbeeld uit de hockey waarbij een hockeyclub haar verhaal komt vertellen.

  • 10/10/2018 van 19u – 22u op KHC Leuven : klik hier

Fondsenwerving en sponsoring

Bijkomende financiële middelen, is dat waar je hockeyclub naar op zoek is? Via deze bijscholing krijg je meer grip op de technieken en trucs van de professionele fondsenwerving. De docent werkt vooral met voorbeelden uit de praktijk en concrete voorstellen tot rendabele acties. Daarbij hoort ook dat je instapt in de nieuwe omgeving van de sociale media. Zo krijg je voet aan de grond bij het werven van particuliere giften én van sponsoring door bedrijven. Afsluiten doen we met “good practices” vanuit de hockeywereld.

  • 27/11/2018 van 19u – 22u op Gantoise : klik hier
  • 28/11/2018 van 19u – 22u op K. Mechelse THC : klik hier

Nog vragen? Neem dan contact op met cindy.vanduffel@hockey.be

Belangrijk om te weten is dat deze workshop meetelt voor het jeugdsportfonds, alsook telt voor het behalen van uw bronzen, zilveren of gouden Club Manager Academy Label!

Op naar de volgende stap voor een professionele clubomkadering!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie