Reece – Einde buitenseizoen en start van het indoor hockeyseizoen

Het is bijna december. Dat betekent dat het hockey buitenseizoen voor dit jaar ten einde komt. Maar dit betekent ook dat het indoor hockeyseizoen weer van start gaat! Het is belangrijk dat jij goed voorbereid het indoor hockeyseizoen ingaat. Reece gaat jou hierbij helpen! Wat heb je allemaal nodig om optimaal te kunnen hockeyen in de zaal? Dat vertellen wij jou hieronder!

Indoor hockeystick

Het belangrijkste wat jij als hockeyer nodig hebt, is natuurlijk een hockeystick. Voor zaalhockey heb jij een zogeheten indoor hockeystick nodig. Indoor hockeysticks zijn lichter en smaller ten opzichte van outdoor hockeysticks. Reece heeft verschillende indoor hockeysticks met unieke designs en mooie kleurencombinaties. Welke hockeystick past bij jou?

Full finger handschoen

Bij zaalhockey is een full finger handschoen een verplicht item. De bal mag in de zaal namelijk alleen over de grond gespeeld worden. Hierdoor zitten jouw stick en dus ook jouw hand veel lager bij de grond en daarom is het belangrijk dat deze beschermd worden. Het kan namelijk gebeuren dat er een hockeybal of -stick tegen je hand aankomt of dat je over de grond schaaft. Een full finger handschoen beschermt jouw hand tegen dit soort situaties. Wees goed voorbereid en voorkom handblessures met de Full finger handschoen van Reece!

Indoor hockeyschoenen

Er zijn twee verschillende soorten hockeyschoenen, namelijk voor indoor en outdoor. Indoor hockeyschoenen hebben, in tegenstelling tot outdoor schoenen, geen noppen. De zaalschoenen van Reece bieden een uitstekende demping door de schokreducerende binnenzool. Daarnaast bieden de schoenen bescherming tegen de harde hockeyballen die tegen jouw voeten aan kunnen komen. Reece heeft meerdere indoor hockeyschoenen met mooie designs en kleuren!

Algemene hockey items

Naast de specifieke indoor hockeybenodigdheden, zijn er ook items die je altijd nodig hebt tijdens het hockeyen. Als eerste heb je een hockeybitje nodig. Een hockeybitje beschermt jouw tanden. Er is keuze uit verschillende gradaties bescherming, maar een bitje is in ieder geval verplicht tijdens het hockeyen. Daarnaast zijn scheenbeschermers ook verplicht. Het kan namelijk gebeuren dat er een hockeybal of -stick tegen je scheen aankomt. De scheenbeschermers en hockeybitjes zorgen dus voor optimale bescherming tijdens het hockeyen.

Zo! Jij bent klaar om de zaal in te gaan. Nu alleen nog een comfortabele en stijlvolle sportoutfit en dan ben je helemaal klaar voor het indoor hockeyseizoen! Bekijk onze hockeycollectie en haal alle nodige items voor de hockey!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie