Red Panthers vertrekken naar Spanje!

Aanstaande maandag 17 januari vertrekken onze Red Panthers naar Valencia voor hun wintertrainingskamp. Ze zullen daar blijven tot maandag 24 januari 2022. Op het programma: intensieve trainingssessies, fysieke voorbereiding en wedstrijden! Er staan tijdens deze stage namelijk drie wedstrijden tegen Groot-Brittannië op het programma.  

Met een kern van 26 spelers wil bondscoach Raoul Ehren zijn team voorbereiden op de volgende Pro League wedsrijden, maar ook op het aankomende WK dat in juli van dit jaar gepland staat.

De coach haalt er een nieuwe aanwinst van de U21 bij, Lyne van Dieren (Braxgata). Alexia ’t Serstevens, die lange tijd niet in actie kwam vanwege een knieblessure (kruisbanden), is ook terug van de partij. Hieronder vindt u de volledige lijst van speelsters die voor dit trainingskamp zijn geselecteerd.

Aan het eind van deze maand worden dan 21 speelsters geselecteerd om naar Argentinië te vliegen. Daar zullen zij hun voorbereiding verderzetten, alvorens in het weekend van 12 januari tweemaal het gastland te ontmoeten in het kader van de Pro League.

De selectie

1BALLENGHIENAMBRE
2BLOCKMANS VANESSA
3BRASSEURHELENE
4BREYNELUCIE
5DE MOTFrance
6D’HOOGHE    GKAISLING
7DE RYCKPAULINE
8DUQUESNE TIPHAINE
9ENGLEBERTCHARLOTTE
10GERNIERSALIX
11HILLEWAERTLIEN
12LECLEFPAULINE
13LIMAUGESOPHIE
14MARIENDELPHINE
15NELENBARBARA
16PUVREZEMMA
17RASIRJUSTINE
18RAYEABIGAIL
19SOTGIU           GKELENA
20STRUIJKMICHELLE
21‘T SERSTEVENS ALEXIA
22VANDEN BORRESTEPHANIE
23VANDERMEIRENJUDITH
24VAN DIERENLYNE
25VERSAVELLOUISE
26WILLEMS AGATHE

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie