De Red Panthers hebben woensdagmiddag in Londen een tweede oefenwedstrijd gespeeld tegen Groot-Brittannië. Na het 2-2 gelijkspel van afgelopen maandag, speelden de speelsters van bondscoach Niels Thijsen onder een hete zon opnieuw gelijk. Vandaag eindigde de wedstrijd op 1-1 dankzij een mooi Belgisch doelpunt van Louise Versavel die in de dertiende minuut van de wedstrijd de score wist te openen.

Het was pas in het derde kwart dat de Britse speelsters de 1-1 in het Belgische doel konden afwerken. De score bleef onveranderd tot aan het eindsignaal van deze oefenwedstrijd. Het was een zeer zware wedstrijd met verschillende goede doelkansen voor de Red Panthers.

Donderdag spelen ze nog een laatste wedstrijd tegen Groot-Brittannië (13:00) voor ze terugkeren naar België voor een reeks vriendschappelijke wedstrijden.