Red Lions spelen op 16 oktober voor het eerst opnieuw in België!

Twee maanden na hun Olympische triomf in Tokio zullen de Red Lions eindelijk opnieuw voor hun thuispubliek spelen. Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober spelen de Belgische hockeymannen en -vrouwen op Uccle Sport hun eerste wedstrijd van het Hockey Pro League seizoen 2021-2022, allebei tegen Duitsland

Na een moeilijk en door de covid-pandemie verstoord afgelopen seizoen, zal het nieuwe seizoen van de Hockey Pro League deze keer wel op een bijna normale manier kunnen van start gaan. We zijn blij dat we onze tribunes opnieuw gaan kunnen vullen en onze Red Panthers en Red Lions zijn dolenthousiast om weer voor hun fans te mogen spelen.

GROOT MEDAILLE-EVENT OP ZATERDAG

Op zaterdag 16 oktober nodigen de Belgische federatie en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alle fans uit om naar Ukkel af te zakken voor een groot hockeyfeest ter ere van de Olympische gouden medaille van de Red Lions en de Europese bronzen medaille van de Red Panthers.

We moedigen dan ook alle fans aan om hun tickets zo snel mogelijk te kopen, want door de beperkte stadioncapaciteit zouden tickets wel eens snel uitverkocht kunnen zijn.

Degenen die geen kaarten konden krijgen voor de wedstrijden van zaterdag, kunnen het proberen voor de wedstrijden van zondag.

EVENT MET COVID SAFE TICKET!

Gezien de nog steeds geldende covid-maatregelen, zal voor deze wedstrijden van 16 en 17 oktober op Uccle Sport, een Covid Safe Ticket verplicht zijn vanaf 12 jaar. Voor kinderen tot 12 jaar zijn geen specifieke maatregelen meer van kracht.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie