Red Lions op stage in Chili, alvorens de Pro League aan te vatten

Na een geweldige wielerteambuilding (‘Doelstelling Parijs’ op het parkoers van Parijs-Roubaix) begin deze maand, zetten de Red Lions hun sportieve en mentale voorbereiding voort.

Begin deze week zijn 20 spelers naar Chili gevlogen waar zij aan hun winterstage zijn begonnen. Drie spelers ontbreken nog (Vincent Vanasch, Alexander Hendrickx en Thibeau Stockbroekx), maar zullen komend weekend de groep vervoegen. Tom Boon, wiens partner één dezer dagen een baby verwacht, is niet van de partij. Ontdek hieronder de volledige selectie van bondscoach Michel van den Heuvel

Naast trainingen op het veld en fitnesssessies is het doel van de stage de groep verder te versterken door middel van workshops en teamactiviteiten.

Er wordt ook een vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen Chili om de verschillende tactieken te testen. Daarna, op maandag 7 februari, reizen de Red Lions en hun staf af naar Argentinië. Daar zullen ze hun intensieve training voortzetten ter voorbereiding op de Hockey Pro League double-header tegen Argentinië. Deze wedstrijden vinden plaats in Cenard Buenos Aires om 23.00 uur Belgische tijd (19.00 uur plaatselijke tijd) op zaterdag 12 en zondag 13 februari. Elke wedstrijd zal worden voorafgegaan door de wedstrijd van de Red Panthers tegen Argentinië. Al deze wedstrijden zijn te zien op Playsports en VOO Sport!

Selectie

1

Boccard

Gauthier

2

Charlier

Cédric

3

Cosyns

Tanguy

4

De Kerpel

Nicolas

5

De Sloover

Arthur

6

Denayer

Felix

7

Dockier

Sebastien

8

Dohmen

John-John

9

Ghislain

William

10

Gougnard

Simon

11

Hendrickx

Alexander

12

Kina

Antoine

13

Luypaert

Loïck

14

Poncelet

Nicolas

15

Stockbroekx

Thibeau

16

van Aubel

Florent

17

Van Doren

Loïc

18

Van Doren

Arthur

19

Van Oost

Maxime

20

Vanasch

Vincent

21

Vandenbroucke

Simon

22

Wegnez

Victor

23

Willems

Tommy

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »