Red Lions – Het programma van de World Cup in India is bekend!

Op donderdag 8 september heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) de 4 poules onthuld voor het komende WK hockey voor mannen, dat van 13 tot 29 januari 2023 in India wordt gehouden. U vindt de details van de poule van de Red Lions in ons artikel door hier te klikken.

Sinds vorige week kennen we het programma van het toernooi en dus ook de planning voor de eerste drie wedstrijden van de Lions. Op zaterdag 14 januari om 12.30 uur (Belgische tijd) beginnen de Red Lions hun toernooi tegen Korea, dat momenteel op de 12e plaats op de wereldranglijst staat. Drie dagen later, op dinsdag 17 januari om 14.30 uur (Belgische tijd), volgt hun zwaarste tegenstander in deze groep: Duitsland (4e). De derde en laatste groepswedstrijd tenslotte is tegen Japan (17e van de wereld) op vrijdag 20 januari om 12.30 uur (Belgische tijd).

Indien de Red Lions er in slagen om eerste te eindigen in hun groep, vermijden ze de crossoverwedstrijd en gaan ze rechtstreeks door naar de kwartfinales die op dinsdag 24 januari om 14.30 uur (Belgische tijd) worden gespeeld.

Veel geluk en go, go, go Red Lions!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Indoor is coming!

De eerste ronde van het outdoor seizoen is afgelopen, tijd om binnen te komen! Het indoor seizoen 2022-2023 begint aanstaande zaterdag 26 november met een eerste wedstrijd voor alle ploegen

Lees meer »