RED LIONS – DE WEG NAAR DE WERELDTOP

Het mooiste succesverhaal uit de Belgische teamsportgeschiedenis

Exclusief en enkel in voorverkoop

Op 9 mei 2021 verschijnt Red Lions. De weg naar de wereldtop, een uniek boek over de meest succesvolle nationale ploeg uit de Belgische teamsportgeschiedenis. Uitgeverij Pelckmans maakt van dit boek een beperkte oplage in hardcover en met een inlegvel gesigneerd door alle spelers. Deze editie zal enkel in voorverkoop verkrijgbaar zijn via de webshop van Hockey Belgium.

Road to success

Terwijl België twee decennia geleden nauwelijks iets betekende in de hockeywereld, zijn de Red Lions vandaag wereldkampioen en favoriet voor goud op de Olympische Spelen van Tokio. De weg naar de wereldtop was lang en steil, maar visie, geloof en vertrouwen werden de sleutelwoorden van het succes. Dit boek toont hoe onze hockeyhelden een lange weg aflegden van net niet naar net wel, van underdog naar favoriet, van naast het podium naar goud. Spelers, coaches, bestuurslui van nu en toen blikken terug op de sleutelmomenten van deze bijzondere road to success en vertellen over hun hun meest memorabele herinneringen van op en naast het veld.

Teamwork

Dit boek kwam er op initiatief van en met volle medewerking van de Red Lions zelf. De huidige spelers en de bondscoach zijn de drijvende krachten achter dit project. Zij vonden Matthias Verbergt, politiek journalist bij De Standaard met een grote liefde voor het hockey, bereid om hun verhaal op te tekenen

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Geef een reactie