Raoul Ehren nieuwe assistant coach van de Red Panthers

Om het aangekondigde vertrek van Frank Wijbenga op te vangen, is de KBHB op zoek gegaan naar een kwaliteitsvolle coach, om hoofdcoach Niels Thijssen bij te staan in zijn dagelijkse taak met de Red Panthers.

Het heeft de Nederlander Raoul Ehren aangetrokken, één van de meest succesvolle trainers ooit in het Nederlandse vrouwenhockey. Zo veroverde Raoul Ehren met Den Bosch acht keer de nationale titel in de afgelopen negen seizoenen. Hij tekende onlangs nog voor twee seizoenen bij met Den Bosch en zal dus parallel het Belgische damesteam vervoegen. Raoul komt een nu al indrukwekkende staf vervolledigen, die geleid wordt door Niels Thijssen en zijn assistent Simon Letchford.

Adam Commens, High performance director, legt uit:  ” In het kader van onze langetermijnvisie, proberen we de kwaliteit van de mensen die onze nationale teams begeleiden, constant te verbeteren. Raoul beantwoordt volledig aan deze beschrijving, met een uitzonderlijk palmares als coach van het damesteam van Den Bosch met acht Nederlandse titels, maar ook internationaal als assistant-coach van India onlangs.

Dit zijn spannende tijden voor het Belgische hockey, met grote verwachtingen tov. de prestaties van onze Red Panthers. We zijn ervan overtuigd dat Raoul ons zal kunnen helpen om succesvol aan deze verwachtingen te kunnen voldoen en kijken met ongeduld uit naar wat hij het team zal kunnen bijbrengen.”

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie