Raoul Ehren bondscoach Red Panthers tot Parijs 2024

De Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en bondscoach Raoul Ehren zijn met veel enthousiasme overeen gekomen om met elkaar door te gaan tot Parijs 2024.

De Nederlander Raoul Ehren is nu anderhalf jaar hoofdcoach van de Red Panthers, de Belgische hockeydames. Zijn contract loopt nog tot en met het komende WK dat begin juli in Spanje en Nederland zal plaatsvinden. De samenwerking verloopt uitstekend en de vooruitgang die de Red Panthers op het internationale toneel hebben geboekt toont nog een enorm potentieel. De Federatie en Raoul hebben dan ook op geheel natuurlijke wijze samen beslist om nog minstens tot de Olympische Spelen van Parijs 2024 verder te timmeren aan de weg naar de top van het Belgische dameshockey.

“Ik heb echt genoten van de afgelopen twee jaar aan het hoofd van de Belgian Red Panthers. Het geloof in het programma, de vooruitgang die we hebben geboekt en het potentieel voor de toekomst, maakten het voor mij een makkelijke beslissing om met het team door te gaan tot aan Parijs 2024.”, zegt Raoul Ehren. “Wat ook het verschil heeft gemaakt, is de High Performance omgeving die we in België hebben ontwikkeld. We hebben ervaren atleten van hoge kwaliteit, opwindende jongeren die doorstromen en een uitstekende ondersteunende staf. Ik ben ervan overtuigd dat als we ons blijven ontwikkelen, we alles in huis hebben om in de toekomst mee te dingen naar de medailles op grote evenementen.”

High Performance Director Adam voegt hieraan toe: “We zijn enorm verheugd dat Raoul zijn contract met de Red Panthers heeft verlengd tot de Olympische Spelen van 2024. Raoul is een uitstekende coach die een fantastische relatie heeft ontwikkeld met het team en de staf.”

“De Red Panthers zijn onder zijn leiding opgebloeid naar hun hoogste ranking ooit (nr. 7 in de wereld). We zijn er dan ook van overtuigd dat we met hem aan het roer kunnen blijven vooruitgang boeken.”

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie