Promo – Voordelen op benzine, mazout en elektriciteit dankzij OCTA+ !

Als fiere partner van de Belgische Hockey Bond, biedt OCTA + aan alle leden belangrijke kortingen aan op haar verschillende formules:

BRANDSTOF WAGEN (HYBRIDCARD)

Vraag uw Hybridcard brandstofkaart aan en geniet van mooie kortingen op de aankoop van de brandstof voor uw wagen.

  • -0,12 €/l in drie pompstations van uw keuze (betreffende merken : OCTA+, Q8, Lukoil, Esso, Texaco, Avia, Power,Gabriëls, G&V, Maes, DCB….)
  • -0,09 €/l in alle andere pompstations die de HybridCard aanvaarden

De hierboven beschreven voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere promoties van OCTA+ en zijn niet terugbetaalbaar in cash. 

De kortingen zijn steeds BTW inclusief en worden berekend op basis van de officiële brandstofprijzen (vastgelegd door de FOD Economie) van de dag van aankoop. Deze kortingen zijn enkel geldig bij gebruik van de HybridCard brandstofkaart.

De korting wordt maandelijks door OCTA+ kosteloos verwerkt, door middel van een automatische vermindering van de factuur. 

Wanneer de tankbeurt buiten het Belgisch grondgebied plaatsvindt (enkel mogelijk met de HybridCard Benelux), is het steeds de prijs aan de pomp die wordt gebruikt als basis. Er wordt geen enkele korting toegestaan op de officiële prijs, bij tankbeurten in pompstations op snelwegen.

De betaling van brandstofaankopen wordt tweemaandelijks verwerkt via een domiciliëring.

De gedetailleerde facturen worden één maal per maand per e-mail opgestuurd.

Het aantal pompstations, de partners en de omvang van het netwerk kunnen met de tijd evolueren, zonder dat de klant hiervoor vergoedingen kan aanvragen.

Via volgende link kan u alle informatie vinden over het distributienetwerk van OCTA+.

https://www.octaplus.be/nl/station/

MAZOUT VOOR VERWARMING

Gegarandeerde korting van 30 € incl. BTW per 1000 liter Mazout+.

Deze korting wordt steeds berekend op de officiële mazoutprijs (bepaald door de FOD Economie) vermeerderd met de kost van de additieven.

De korting wordt onmiddellijk in rekening gebracht. Deze wordt exclusief toegekend op het leveringsadres van de aangesloten klant en binnen de geografische leveringszone van OCTA+ (online te raadplegen op www.octaplus.be).

GAS / ELEKTRICITEIT

De leden van de Hockey Bond die een gas- en/of elektriciteitscontract afsluiten bij OCTA+, genieten van onderstaande voordelen :

  • Elektriciteit : jaarlijkse korting van 50 € excl. BTW op de retributies/jaarlijkse abonnementskosten voor de Smart Vast of Smart Variabel producten.
  • Gas : jaarlijkse korting van 50 € excl. BTW op de retributies/jaarlijkse abonnementskosten voor de Smart Vast of Smart Variabel producten.

Dit voordeel is per energiesoort cumuleerbaar en is jaarlijks terugkerend. De korting zal één jaar na de startdatum van het leveringscontract van energie betaald worden.

De KBHB leden die geïnteresseerd zijn door deze aanbiedingen kunnen:

  • het aanvraagformulier voor de brandstofkaart van OCTA+ op de website invullen, met vermelding van de promocode “KBHB”, alsook van hun lidnummer of contactgegevens.

https://www.octaplus.be/nl/
https://www.octaplus.be/fr/

  • hun korting op de verwarmingsmazout verkrijgen door te bellen naar 02/648.23.23 (voor Brussel en Vlaanderen) of 060/34.00.00 (voor Wallonië) en door de promocode “KBHB” te vermelden.
    Het is ook mogelijk om te bestellen via de website van OCTA+, met vermelding van de promocode “KBHB”,  alsook van lidnummer of contactgegevens.
  • online een leveringscontract afsluiten voor elektriciteit en/of aardgas van OCTA+ Smart Vast of Smart Variabel, via de website van OCTA+.

https://www.octaplus.be/nl/

https://www.octaplus.be/fr/

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »