Proef Sligro-ISPC tijdens de Belfius EuroHockey Championships 2019

Het aftellen is nu echt begonnen, niet enkel voor de deelnemende ploegen maar ook voor de supporters, de organisatie en de partners van het EK. Sligro-ISPC is als trotse partner opgetogen voor de start van het EK dat plaatsvindt in Antwerpen. Het stadion van het EK op het Wilrijkse Plein ligt op een steenworp van onze vestiging in Antwerpen. Sligro-ISPC bevindt zich op ’t Eilandje, vlakbij het nieuwe Havenhuis in het noorden van Antwerpen. Het voelt aan als een thuismatch!

Gedurende 10 dagen zal alles in het werk worden gesteld om de bezoekers te voorzien van eten en drinken. Alles wat je proeft, komt van Sligro-ISPC. We voorzien de ingrediënten voor zowel de publiekscatering, alsook voor het hospitality gedeelte. Producten die zorgvuldig geselecteerd worden zodat je optimaal van de wedstrijden kunt genieten.

Bovendien zal er tijdens het EK eenvoudig & ‘cashless’ betaald kunnen worden voor eten en drinken! Via handige automaten kan je een bedrag naar keuze opladen op jouw persoonlijke kaart voor de drank- en eetstanden. Op deze manier worden langere wachtrijen vermeden en hoef je niet langer cash geld op zak te hebben.

Kortom, alles wordt eraan gedaan om zowel op als naast het veld een topniveau te halen!

We kijken er alvast naar uit!

www.sligrofoodgroup.be

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie