PLAY TRUE DAY, allen samen tegen doping!

Op initiatief van de 4 nationale antidoping organisaties (Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap en COCOM) en in samenwerking met de voltallige Belgische sportsector (BOIC, VSF, CPB en AISF), wordt dit weekend van 31 augustus tot 2 september een allereerste sensibiliseringsweekend georganiseerd in het kader van de strijd tegen doping: de PLAY TRUE DAY.

Concreet wil dit zeggen dat gedurende het ganse weekend – maar ook nog gedurende de ganse maand september – tientallen activiteiten zullen worden opgezet in gans België, ter promotie van gezonde en dopingloze sportbeoefening in talrijke sportdisciplines.

Het startschot van de PLAY TRUE DAY werd deze vrijdag 31 augustus gegeven op de Memorial Van Damme, alsook bij de start van de 6e Pro-League speeldag.

Van onze kant nemen de VHL en de LFH uiteraard ook deel aan dit PLAY TRUE DAY initiatief. De meerderheid van de hockeyclubs zal promotionele spandoeken ophangen. En op zondag 2 september, ter gelegenheid van de herenwedstrijd Leopold-Waterloo Ducks die live wordt uitgezonden op Playsports en VOO Sport, zullen hostessen goodies uitdelen aan het aanwezige publiek, om hen te sensibiliseren rond dit thema.

Meer info: www.dopinglijn.be

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie