Overlijden van René Pontus

Met grote droefheid vernamen we het overlijden van René Pontus, vader van onze collega en nationaal scheidsrechter Michaël Pontus en van Christophe Pontus, ook nationaal scheidsrechter.

René was een groot liefhebber van het indoor hockey. Vlak voor Kerstmis trad hij nog op als zaalafgevaardigde tijdens de laatste dag van het DH dameskampioenschap in Mounier. Hij was altijd beschikbaar en stond vele jaren ten dienste van de hockeysport: als speler en lid van het nationale militaire team, als nationaal scheidsrechter gedurende meer dan 25 jaar, als secretaris van Avia en als zaalverantwoordelijke van Avia en nadien van Parc.

Namens het hele Belgische hockey betuigt de KBHB zijn oprechte deelneming aan ‘Mika’ en aan Christophe, alsook aan al hun familieleden en vrienden en wenst hen veel sterkte en moed toe in deze uiterst pijnlijke momenten!    

René Pontus (links op de foto) – credits Marc Lequint

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hervorming dames – nieuwe liga

https://hockey.be/wp-content/uploads/2022/05/Nieuwe-liga-1080-×-1920-px.mp4 Deadline to vote: Mijn voorstel NL – Nouvelle Ligue Naam(Vereist) Voornaam(Vereist) E-mail(Vereist) Voorstel voor een naam(Vereist) Share on facebook Share on twitter Share on linkedin Hervorming dames – nieuwe

Lees meer »