Overlijden van Pierre Gougnard

Pierre Gougnard, de papa van onze Red Lion Simon, is spijtig genoeg gisteren overleden, na een lange ziekte.

De KBHB, de VHL en de LFH wensen hierbij hun oprechte medeleven te betuigen aan Simon, Boris en Sacha, alsook aan hun mama Nathalie, die Pierre de laatste maanden heeft bijgestaan.

Pierre Gougnard was tussen 2009 en 2013 lid en voorzitter van het Scheidsrechterscomité. Hij zetelde ook in de Algemene Raad van de KBHB (de huidige Raad van Bestuur).

Met het heengaan van Pierre, is het Belgische hockey een persoonlijkheid kwijt, die enorm heeft bijgebracht aan de ontwikkeling van het hockey, in zijn twee bovenvermelde functies, maar ook als juridisch adviseur van de KBHB. Pierre was gepassioneerd door hockey en stond altijd in dienst van zijn sport, met duidelijke standpunten en steeds interessante en grondige analyses. Hij was een man met mooie menselijke waarden.

We zullen hem missen…

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Waar kunt U de wedstrijden van de Eredivisie van dit weekend bekijken?

https://hockey.be/wp-content/uploads/2021/04/Story-matches-du-w-e.mp4 Vorige Volgende Vorige Volgende Zondag 18/04/2021 Dames – 12:00 Victory – Antwerp https://www.youtube.com/channel/UCJyIn4gOdtW2_vA4wCs_pNQ/featured Daring – Dragons Racing – Herakles BX1 https://www.youtube.com/watch?v=gvaLP0Bp5Y8 Leuven – White Star Waterloo Ducks – Wellington

Lees meer »